Info

Vi leverer alt av klær, klistremerker og bannere til russen. Vi tilbyr vanlig trykk, brodering og custom genser/bånd. Vi leverer mer utover det som ligger på nettsiden her. For å bestille klær må du ta kontakt med oss, enten via nettsiden, epost eller Facebook/Instagram. Når dette er gjort vil du settes i kontakt med en av våres kontaktpersoner som vil hjelpe dere under hele samarbeidet. 

Vi samarbeider med flere logodesignere og har egen klesdesigner som designer det dere ønsker. Alle plagg som selges fra oss vil bli sett på forhånd ved hjelp av en korrektur som gjør det enklere for dere å bestille akkurat det dere ønsker dere.

Vi holder til på Haralds Vei 12, 1470 Lørenskog. Alle produkter som skal hentes kan hentes her.

 

Reklamasjon:

Kjøper har rett til å heve kjøpet og få refundert det totale beløpet for varen/e inklusive frakt om et eller flere av følgende forhold er til stede:

  • Objektet/ene ikke svarer til opplysningene som selger har gitt.
  • Selger har holdt tilbake opplysninger om objektet som han burde kjent til.
  • Objektet er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med.
  • Kjøper taper sin rett til reklamasjon dersom han ikke innen rimelig tid sender en klage til selger og beskriver mangelen.

Reklamasjoner sendes til Post@busstrykk.no, med bilder og god forklaring av problemet.

 

 Taushetsplikt:

Opplysninger om dekknavn/konsept og annet.

Busstrykk, deres ansatte og samarbeidspartnere skal påse at opplysninger om dekknavn/konsept ikke blir kjent for ikke-medlemmer av bussen.

 

Har du noen spørsmål?, ta kontakt.

Kontakt oss på

Facebook: https://www.facebook.com/Busstrykk/

Mobil: 92883899

Email: Post@Busstrykk.no

Org nr: 918 930 078 MVA