Få tilsendt vareprøver rett hjem - helt kostnadsfritt!

Vi i Busstrykk streber etter å alltid ha de letteste løsningene for deg og gjengen. Derfor har vi hovedsakelig gått over til en løsning der vi sender en prøvepakke med ønskede klær rett hjem til dere, så dere slipper å reise! 

På denne måten vil dere kunne teste størrelser og kjenne på kvaliteten helt i fred og ro, uten en slitsom selger pustende i nakken.

 

Velg vareprøver

Alt dere behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet under med de plaggene dere ønsker å teste! Er ikke ønsket plagg nedenfor, er det bare å kontakte oss på Instagram eller via mail.

Husk å høre med hele gjengen om hvilke plagg og størrelser som ønskes prøvd, slik at dere får bestilt alle størrelser som trengs for at alle kan få testet klærne. 

Etter at skjemaet er sendt inn, kan prøvepakken forventes levert innen et par uker. I mellomtiden kan du og gjengen vente i spenning, og avtale et møte på når dere i fellesskap skal teste klærne.

 

Retur av prøvepakke

Etter at du og gjengen har fått testet klærne, pakkes alt sammen igjen, plasseres i esken dere fikk, og sendes tilbake til oss. Returlapp følger med i esken, og returen er selvfølgelig også kostnadsfri. 

Viktig å huske at varene må returneres i den stand de var da dere mottok dem. Prøvepakken må også returneres til ditt nærmeste postkontor innen to uker fra leveringsdato. Dersom det ikke er avtalt lenger frist, eller noen plagg mangler/er ødelagt når vi får prøvepakken tilbake, vil dette faktureres, henholdsvis kr. 379 per hood, kr. 379 per zip, kr. 249 per crewneck og 149 for longsleeve. 

 

Så hva venter dere på? Bestill gratis prøvepakke i dag!